Contact Form

Kangen water

Med Kangen water kan du få et bedre og sundere liv, grundet:

- Stærkt antioxidant
- Høj baisk PH-værdi
- 5-6 gange bedre hydrering
- Afgiftning og udrensning
- Neutraliserer frie radikaler
- Styrker din sunhedHvad godt gør KANGEN vand for vores krop?

Udover det at vand uanset om det er KANGEN vand eller postevand er livsnødvendigt for os så har KANGEN vandet flere gode egenskaber:

1. Har en høj pH værdi, hvilket gør vandet stærkt basisk. Basisk vand neutraliserer forsuring af kroppen, hvilket forhindrer sygdomme i at opstå og styrker helbredelse.

2. KANGEN har en negativ ORP værdi (Oxidation Reduction Potential), som gør vandet til en stærk antioxidant, der kan eliminere kroppens værste fjende- de frie radikaler. 70 % af de frie radikaler er ansvarlige for alle sygdomme. KANGENs høje indhold af antioxidanter opstår, når vandet ioniseres og bliver levende.

3. KANGEN vand har en anderledes struktur, som kaldes hexagonal (sekskantet). Det betyder at vandet meget hurtigere optages i vores celler og så hydreres kroppen meget bedre og hurtigere.

4. KANGEN forøger mængde oxygen (ilt). Negative OH-ioner dominerer i basisk vand, dvs. det indeholder den eneste iltatom til stede i vandmolekylet, hvilket betyder, at når du drikker basisk vand, får kroppen ekstra ilt.

Hvor der er ilt, er der liv!

Gratis prøveSe nem rensing af maskinen herunder: